Wij zijn Yvonne en Léon Klaczynski. Na jarenlang te hebben gewerkt in het basis- speciaal- en hoger beroepsonderwijs , zijn we op zoek gegaan naar een creatieve oplossing voor de invulling van onze tijd. Naast het regelmatig reizen met onze kleine VW camperbus, vinden wij het altijd leuk om mensen bij ons thuis te ontvangen.

Nu onze beide dochters hun eigen plek hebben, leek het ons fijn om de bovenetage van het huis opnieuw in te richten voor bezoek van gasten. Op de bovenverdieping is een atelier ontstaan tijdens de opleiding van Yvonne tot holistisch tekendocent. Yvonne helpt daar nu als vrijwilliger bij  teken- en/of workshops, waaruit gekozen kan worden om zelf mee aan de slag te gaan.

Omdat we zelf graag op reis gaan en op zoek in de natuur, helpt Léon desgewenst graag met tips over de natuurlijke- of cultuurhistorische omgeving. Rondom Haaksbergen zijn er vele wandeltochten, fiets- of autorroutes mogelijk die naar mooie plekjes kunnen leiden.

Voor de warme maaltijd zijn er in Haaksbergen verschillende leuke mogelijkheden rondom het centrumplein. Léon adviseert desgewenst graag.

Voor ons geldt dat we jullie graag verrassen, vandaar ook het motto:

B&B Het Haaksbergs (teken- en schilder)-Hofje
‘Gezellig Gewoon’